Permata Geliga Ular Cintamani

geliga-ular-cintamani

 

Salam untuk semua pengunjung blog batumistik dot com. Pada pagi minggu ini, admin ingin paparkan satu lagi khazanah mistik alam ini. Khazanah yang ingin admin paparkan ini adalah permata Geliga Ular Cintamani.

Ular Cinta Mani adalah sejenis haiwai mistik yang luar biasa. Haiwan ini amat manja dan mempunyai kebolehan luar biasa sehinggakan makanannyapun sering disuap oleh haiwan lain oleh kerana ular cinta mani ini adalah haiwan mistik yang sentiasa dikasihi dan disayangi oleh makhluk lain.

Sebab itulah, pemilik geliga ular cinta mani ini akan sentiasa dikasihi dan disayangi oleh sesiapa sahaja. Di samping itu, pemilik geliga ular cinta mani ini juga sentiasa memperolehi rezki yang luar biasa.

Permata Geliga Ular Cinta Mani ini adalah untuk dimaharkan. Jika tuan/puan berminat, sila hubungi admin di 019-4268989 secara sms. Terima kasih.

2 Comments

  1. Naquiddin says:

    Salam tuan, saya hendak bertanya, kalau batu geliga ular ini didekatkan pada ular,adakah ular akan tunduk dan lari?saya ada sebiji buntat ular sawa, bawah daripada geliga, saya beli siap ikat cincin RM120, dah test di dua tempat, satu di Pasar Batu Pahat Johor, dan satu lagi di Jalan Pasar Pudu, K.L…dua tempat ni memang ada show ular, tu yang minta keizinan tuan ular tu untuk saja test, memang ular tersebut akan terus tunduk atau lari bila batu disuakan walaupun pada mulanya agresif…Dan owner ular tu cakap batu ori kalau sua dekat ular,akan tunduk, tak kisah la niat jahat ke baik..jadi, adakah batu yang tuan maharkan boleh diuji dengan cara yang sama?

Leave a Reply