Berlian Asli Mistik Dari Dunia Sebelah

Salam Maal Hijrah untuk pengunjung blog yang dihormati dan dirahmati. Sempena kedatangan tahun baru hijrah ini, marilah kita bersama-sama untuk menambahkan keazaman kita agar terus memperkukuhkan keimanan dan ketakwaan kita terhadap Illahi. Adakalanya keazaman dan ikhtikat kita yang lalu belum lagi disempurnakan sepenuhnya. Tidak salah kalau kita perbaharui sahaja keazaman dan ikhtikat kita itu. Tidak perlu buat keazaman baru. Lebih baik azam lama diperbaharui dan disempurnakan.

Dalam kehidupan kita, kita perlu berubah. Samada banyak atau sedikit perubahan itu, bergantung kepada usaha dan keazaman kita. Dan perubahan yang perlu kita lakukan itu mestilah bercorak positif yang membina kehidupan lebih baik kita dan keluarga kita. Perubahan itulah yang dikatakan hijrah yang sungguh releven dengan perubahan tahun hijrah ini. Sekali lagi, Selamat Menyambut Tahun Hijrah.

Sebenarnya posting kali ini, admin nak kongsikan permata indah Berlian yang sangat terkenal dengan kilauan keindahan dan keunikan tersendirinya. Berlian

atau permata yang admin kongsikan ini adalah berlian asli yang boleh diuji kekerasannya dengan menggunakan tukul besi. Saiznya adalah kecil sedikit dari duit 5 sen. Sangat sesuai untuk dijadikan permata batu cincin atau permata batu gelang tangan. Terdapat perlbagai warna seperti putih, kuning air, merah jambu, biru dan ungu.

Permata dari dunia sebelah ini admin tawarkan dengan harga istimewa yang lebih rendah jika dibandingkan dengan harga yang ditawarkan di kedai emas atau permata. Jika tuan/puan menebus lebih dari 5 butir, admin akan berikan harga itimewa.

SMS 019-4268989 (Naz) untuk mengetahui nilai maharnya. ¬†Koleksi yang ada pada admin sangat terhad…

Leave a Reply